AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - GEBECELER İMAM HATİP ORTAOKULU

Eyl

GEBECELER İMAM HATİP ORTAOKULU EBA HAFTALIK CANLI DERS PROGRAMI

2020 - 2021 Eğitim öğretim yılı 5. sınıf kayıtlarımız başlamıştır.

2020 İOKBS KILAVUZU YAYINLANMIŞTIR

29 Haziran-3 Temmuz 2020 tarihleri arası EBA TV Yaz Okulu programı

May

Gebeceler İmam Hatip Oratokulu ve Gebeceler Ortaokulu'nun haftalık (04.05.20-09.05.20) Eba canlı ders programı

Ara

Okulumuzda "11 kasımda 11 milyon fidan dikiyoruz" etkinliği kapsamında ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdik.

Ekm

Zafer Meydanında ÖNDER İmam Hatiplililer Derneğinin hazırlamış olduğu törene katıldık.

Ekm

Çocuklarda "16 Ekim Dünya Gıda Günü" ile ilgili farkındalık yaratmak için tören düzenlendi.

Ekm

Okulumuzda karayollarında öncelik yayanın olduğunu gösteren uygulama gerçekleştirdik.

Eyl

Okulumuzda "15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitleri Anma Programı" gerçekleştirildi.

May

Gebeceler Belediyesi´ nin katkılarıyla okulumuzda yapılan halısaha açılışını yaptık. Başta Belediye Başkanı Hüseyin TOĞULLUK olmak üzere projede emeği geçen herkese okulumuz adına teşekkür ederiz. Okulumuza hayırlı olsun.