AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Gebeceler İmam Hatip Ortaokulu

KTS

Haz

Mezun öğrencilerimizin durumunu değerlendirmek amacıyla okulumuz müdür yardımcısı İskender MENGEŞ başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuz öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre çeşitli spor dallarına yönlendiriliyor.

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine yönelik aylık deneme sınavları yapılmaktadır. Deneme sonuçlarının analizleri öğrencilerimize ve velilerimize düzenli olarak sunulmaktadır. Bunla beraber öğrencilerimizin, 04 Haziran 2023 tarihinde yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavına yönelik 6 adet geri sayım denemesi uygulayıp sınava hazır bir şekilde girmeleri amaçlanmıştır.

May

Okulumuzun imkanları çerçevesinde mevcut kitaplıklarımızdan ve etkileşimli tahtalardan yararlanmak isteyen öğrencilerimiz, dersten sonra idari personel gözetiminde yararlanmaktadır.

May

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Rabia MERCAN öğrencilerimize 40 HADİS öğretme programı uyguladı.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden ezanı güzel okuma yarışmasında dereceye giren 6/A sınıfı öğrencisi Kemal KALKAN ramazan ayı boyunca uyguladığımız camilerde namaz kılma yarışması çerçevesinde müezzinlik görevini ifa etti.

Nis

Okulumuz öğrencileri arasında yapılan hayır yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı.

Nis

Okulumuz öğrenci ve velilerine yönelik İmam Hatip Okullarına ait başarı ve program bilgilendirmesini pano düzeyinde gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Veli Zafer BÜLBÜL tarafından okulumuz idareci ve öğretmenlerine yönelik Kurum Kültürü ve Halkla İlişkiler konulu seminer çalışması yapıldı.

Nis

Kasabamız hayırseverleri tarafından sponsor edilen mescidimizin halısı yenilendi.

Mrt

Gebeceler Kasabamızda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan Gülcan KAZAK 8. sınıf öğrencilerimize sınava hazırlanma aşamasında tecrübelerini aktardı.

Mrt

Okulumuz idareci ve öğretmenleri ile beraber, mukaddes vatanımız için şehit düşmüş öğretmenlerimizi yâd ettik.

Mrt

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Osman İÇ'in öncülüğünde öğrencilerimizin milli ve manevi bilinçlerinin gelişmesi için İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un hayat hikayesi ve şiirleri hakkında dinleti oluşturuldu.

Mrt

Okulumuz koridorunda koymuş olduğumuz 2 adet satranç takımı sayesinde öğrencilerimizin satranç oyununa olan ilgilerini artırıp ve bu oyun sayesinde akıl yürütme becerileri kazanmalarına katkı sağladık. Öğrencilerimiz kendi aralarında ve öğretmenlerimizle severek satranç oyununu oynuyorlar.