AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - GEBECELER İMAM HATİP ORTAOKULU

KTS

Ock

Okul müdürümüz Ömer Faruk TUNCER ders denetimleri gerçekleştirdi.

Ock

Öğretmenlerin ve öğrencilerin zeka oyunları oynayabileceği köşe ve alanlar oluşturuldu.

Ock

Okuldaki öğretmenlerin ve yöneticilerin bir araya gelmesine imkan veren sosyal ve sportif etkinlikler düzenlendi.

Ock

Öğrencilerin özgüvenlerini geliştirmek ve toplum önünde hitabet yeteneklerini geliştirmek için öğrencilere konuşma ve sunumlar yaptırılmıştır.

Ock

Devamsızlık problemi olan öğrenciler için öğrenci koçluğu ve aile ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Ock

Öğrencilerle İslam medeniyetini tanıtıcı, İslam medeniyetine Türk milletinin katkısı noktasında tanıtıcı pano çalışması yapılmıştır.

Kas

Okulumuzda Afyon RAM merkezinden gelen tecrübeli Rehber Öğretmenler tarafından öğrencilerimize ve velilerimize "Aile Tutum ve Davranışları" konulu seminer düzenlenmiştir.

Kas

Okulumuz 6. Sınıf öğrencileri hafta sonu düzenlenen Destekleme ve Yetiştirme kursunda Bilişim Teknoloji ve Yazılım Dersinde Arduino uygulamaları yapmaktadır. Robotik Kodlamanın temeli olan bu uygulamaları başarıyla gerçekleştiren öğrenciler yıl sonunda özgün proje geliştirebilir hale gelmeleri hedeflenmektedir.

Kas

Okulumuzda yaşanan sorunları öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimizle birlikte değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Bu toplantıda beyin fırtanası sonucu ortaya çıkan fikirler üzerinde tartışıldı.

Kas

Gebeceler Kasabası Merkez Cami imamları okula davet edildi. Öğrencilerle kısa bir konuşma yapılarak ardından ilahi dinletisi yapıldı.

Kas

Gebeceler İmam Hatip Ortaokulu yeni açılan bir okul olduğu için öğrenci ve velilere İmam Hatip Ortaokul ve Liselerinin tanıtımı kısa film ve slaytlarla yapıldı. İmam Hatip Okullarının amacı ve vizyonu hakkında bilgi verildi. Şu anda okullarda yapılmakta olan proje ve çalışmalardan örnekler verildi.

Kas

Daha iyi eğitim öğretim sağlayabilmenin temelinde okul ve veli işbirliğine dayandığına inanarak öğrenci veli memnuniyet anketi yapıldı. Anket sonuçlarında genel olarak okuldan memnun olunduğu görüldü. Veli ve öğretmenin iş birliği içinde hareket etmesi daima iletişim halinde bulunması planlandı.

Kas

Doğa sevgisinin küçük yaşlarda  aşılanmasından yola çıkarak öğrencilerimizle okul bahçesini ağaçlandırma çalışmaları yapıldı. Bu sayede her sınıfın kendi fidanı oldu. öğrencilere doğa sevgisi, ağaçlandırmanın önemi anlatılırken kendi ağaçlarına bakma görevi verilerek sorumluluk bilinci kazandırılması da amaçlanmış oldu.